Милосердя Бога невичерпне

Він знову дає тобі можливість…

Це був один з найважчих періодів у житті народу Божого. Юдейські міста були знищені і спалені. Єрусалим зазнав остаточного падіння після майже дворічної облоги вавилонською армією, Храм зруйновано, сотні тисяч убитих Ізраїльтян… А ті, яким вдалося вижити потрапили у полон. Задовго до всіх цих подій пророк Єремія попереджав про небезпеку, що трапиться з народом,   якщо той не почне прислухатися до його слів та не припинить порушувати заповіді Божі. Якби вони прислухалися… Їх оминули б усі ті біди.  Із пригніченою  душею та сльозами на очах   Єремія оплакував трагічну долю свого народу.

«Душа моя згадує безперестанку про це і гнеться в мені.»

Плач Єремії 3:20

Проте, незважаючи на гнітючу атмосферу безвиході та безнадії , він бачить промінь надії і звертається до Бога з молитвою:

«Через милість Господа  ми не зникли, бо милосердя його невичерпне. Воно оновлюється щоранку; велика відданість та вірність Твоя.»

Плач Єремії 3:22-23

У Бога може закінчитися терпіння, проте милосердя Його невичерпне. Воно оновлюється щоранку. Саме тому, і у твоїй ситуації ти можеш сподіватися. Незважаючи на те,  що відбувалося вчора у твоєму житті, сьогодні – новий день. «Через милість Господню ми не  зникли». Якщо ти ще живий, це означає,  що Божа милість  до тебе не зсякла. Він знову дає тобі можливості і силу почати все  спочатку: покаятися,   виправити минулі помилки і піти благословенним шляхом. Не нехтуй цією можливістю!

 


Улюблені читачі, якщо ви благословенні, читаючи цю та інші публікації у моєму блозі, тоді поділіться нею у соцмережах. Таким чином ви надихнете інших та допоможете розповсюджувати Істину Слова Божого та християнські цінності серед більшої кількості людей. Разом ми виконаємо велике доручення Ісуса Христа!

Ви можете підписатися на розсилку по електронній пошті (у правому нижньому кутку екрана введіть свій email і натисніть «подписаться») і таким чином не пропускати жодного нового запису.

Усіх вам Благословінь!

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s